Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Ajánló

Üdvözöljük Vírus Híradó portálunkon!Örülünk, hogy látogatóink között üdvözölhetjük Magyarország legnagyobb vírus információs oldalain!

A Vírus Híradó portál létrehozásával és működtetésével alapvető célunk, hogy vírus témában HITELES és NAPRAKÉSZ információt biztosítsunk olvasóink számára. Hisszük, hogy erre szükség van, hiszen minden számítógép felhasználó naponta találkozik újabb és újabb figyelmeztetésekkel, amelyekről a legtöbb esetben nem tudja megállapítani, vajon rá nézve tartogat-e veszélyt az adott vírus, illetve, ha már megtörtént a baj, hogyan tehetné a lehető leggyorsabban ártalmatlanná a károkozót.

Az oldal szerkesztői - a 2F 2000 Kft. munkatársai - vírusvédelemmel foglalkozó szakemberek, többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek e területen, nevüket több, a szaksajtóban megjelent publikáció is fémjelzi. Úgy gondoltuk, hogy a hazai vírus-helyzet javítása és a tájékoztatás érdekében a cégben 1994 óta felhalmozott szakmai tapasztalatukat megosztjuk Kedves Olvasóinkkal.

Portálunk 2002 ősze óta folyamatosan üzemel, az indulás kezdeti nehézségei után a Vírus Híradó sikeresen bekerült a köztudatba, a szakma által elismert hírforrássá, és hasznos tudásbázissá vált. A lapon jelenleg több száz magyar nyelvű vírusleírás, illetve vírusokkal és biztonságtechnikával kapcsolatos cikk található.

Bízunk benne, hogy az oldalak böngészése során minden érdeklődő megtalálja a saját igényeinek megfelelő információt. Kérdéseit, észrevételeit, ötleteit örömmel fogadjuk, tapasztalatait, véleményét, kérjük, ossza meg velünk, hogy a Vírus Híradó portált ezeket figyelembe véve fejleszthessük tovább.

Azért dolgozunk, hogy Önt a legfrissebb hírekkel és figyelmeztetésekkel lássuk el, illetve a megfelelő időben kiküldött vírusriasztások segítségével hatékonyan készülhessen fel a számítógépes rendszereit fenyegető veszélyekre.

Vírusmentes üdvözlettel:

A Szerkesztők


Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.