Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > GYIK





Gyakran Ismételt Kérdések


Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

1. A honlappal kapcsolatos kérdések

- Milyen hírlevelekre iratkozhatok fel?

Három féle hírlevél közül is választhatnak a látogatóink:

  • VÍRUS HÍRADÓ hírlevelünket heti rendszerességgel küldjük. Benne az elmúlt hét legfontosabb híreit találja, valamint az éppen legaktívabb vírusokról, a fertőzések megelőzésének módjáról, a vírusok felismerésének módjáról, az esetlegesen megtörtént fertőzés utáni teendőkről és a Vírus Híradó honlapunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be
  • VÍRUS RIADÓ riasztást alkalmanként küldünk, amennyiben veszélyes és gyorsan terjedő fertőzés indult el a világhálón. A Vírus Híradó elsőként értesíti regisztrált partnereit az aktuális fenyegetettségekről, és csak a valóban szükséges esetekben szólunk.
  • CIKK EXPRESSZ hírlevelünket a sajtó munkatársainak ajánljuk. A fontosabb írásainkat, háttéranyagainkat közvetlenül a Vírus Híradón történő megjelenés után küldjük el a Cikkexpressz regisztrált felhasználói részére, hogy azt mielőbb fel tudják használni munkájuk során. A honlapunkon megjelenő tartalom felhasználására vonatkozó feltételekkel külön pontban találhat részletes információt.

- Honnan tölthetem le a Vírus Híradó Tickert?

Kérjük kattintson az alábbi linkre: VH Ticker

- Hogyan érhetem el a Vírus Híradó RSS-t?

RSS feedünk a következő linken érhető el: VH RSS - hírek

- Hogyan iratkozhatok fel a hírlevelekre?

A Hírlevél menüpontunk alatt.

- Miért nem sikerült feliratkoznom a Cikk Expresszre?

A Cikk Expressz egy exkluzív szolgáltatás a sajtó munkatársai számára, minden egy feliratkozási kérelmet személyesen vizsgálunk meg, és hagyunk jóvá. Ha Ön úgy érzi, hogy méltánytalanul utasítottuk el a feliratkozási kérelmét, lépjen kapcsolatba velünk!

- 2004-et írunk, Önök miért nem küldenek HTML-hírlevelet?

Véleményünk szerint az információ minél egyszerűbb formában való eljuttatása a leghatékonyabb módszer. Az e-mailen terjedő kártevők miatt célszerű egyszerű, szöveges leveleket küldenünk, ezt felhasználóinknak is javasoljuk. Az általunk küldött levelek sohasem tartalmaznak csatolt file-okat, és mindig Text/Plain (egyszerű szöveges) formában küldjük ki. Amennyiben mégis találkozna másféle levéllel, értesítsen minket az info (a) virushirado.hu címen.

- Nem a szokásos hírlevelet kaptam Önöktől.

Bizonyos esetben (pl. a címzett elérhetetlensége esetén) a levlista-kezelő szoftverünk értesítést küld a hibáról. Egy ilyen levél végén az alábbi magyarázat található:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
FIGYELEM! Ezt a levelet a [név] levelezőlista kezelőszoftvere küldte Önnek. Amennyiben Ön megkapta, az azt jelenti, hogy minden rendben működik, és ezt a kezelőszoftver automatikusan észlelte is.

Ez a levél arról tájékoztatja Önt, hogy valószínűleg az internetszolgáltatója vagy az Ön saját levelezőszerverének átmeneti hibája miatt Ön egy vagy több üzenetet nem kapott meg a [név] levelezőlistáról.

Ezzel a levéllel nincs semmi tennivalója, NYUGODTAN TÖRÖLHETI!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezek a levelek valóban tőlünk származnak, kérjük ne értesítsen minket erről, hanem nyugodtan törölje le. Bővebb információ: A levelezőlista által automatikusan küldött üzenetekről

- Milyen feltételekkel használhatom fel a Vírus Híradón megjelent írásokat?

A VH-n megjelenő tartalom bármilyen elektronikus vagy nem-elektronikus módon történő felhasználására csak az alábbi szabályok betartása mellett van lehetőség:

  • A tartalom egyes részein (hírek, cikkek, publikációk) semmiféle változtatást nem szabad végrehajtani
  • A felhasználás, megjelenítés vagy reprodukálás során jól látható helyen fel kell tünteni a forrást ("Forrás: Vírus Híradó) továbbá on-line megjelenés esetén egy linknek a Vírus Híradó honlapra kell mutatnia
  • A tartalom másolásából, terjesztéséből, megjelenítéséből és reprodukálásából semmiféle anyagi haszna nem származhat a felhasználónak
  • Ezen szabályok alól kivételt képeznek a Szerkesztőséggel egyéb megállapodást kötött vagy felhatalmazást kapott felhasználónak jogai.

Kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a Szerkesztőséggel az info (a) virushirado.hu e-mail címen!

  |  1/2  |   következő oldal





Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.