Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > GYIK

A levelezőlista által automatikusan küldött üzenetekről


A hírlevelünkre feliratkozott előfizetőink bizonyos technikai problémák esetén automatikus üzenetet kaphatnak a listaszoftverünktől.
Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

Ilyen esetben nem kell megijedni, és kérjük felénk se jelentsék az esetet. A Vírus Híradó részéről teljesen normális működésről van szó, bővebb magyarázat a mellékelt üzenetben található:

Az alábbi üzenet automatikusan jött létre, a virushirado levelezőlistát kezelő rendszer küldte Önnek, a levelezés működésének ellenőrzésére.

Ezzel a levéllel nincs semmi tennivalója, NYUGODTAN TÖRÖLHETI.

Az alábbiakban a vizsgált hiba és az ellenőrzés menetéről olvashat. Fontos tudnivalót, teendőket a levél további része nem tartalmaz, csupán tájékoztatóként mutatja be a rendszerünk ellenőrző funkcióját.

A virushirado listát kezelő program korábban úgy érzékelte, hogy néhány, az Ön címére küldött levelet Ön nem kapott meg, vagy legalábbis a levelező rendszer valamilyen okból visszaküldte azt nekünk. A visszapattant üzenet másolatát mellékeljük.

A levelek kézbesítésének meghiúsulása számos ok miatt jelentkezhet, leggyakrabban az Ön internet-szolgáltatójánál fellépő átmeneti hibák okozzák, melyek rövid időn belül elmúlnak.

Ezt a levelet azért küldtük Önnek, hogy ellenőrizzük, ezt is visszakapjuk-e. Ha Ön a szöveget most épp olvassa, az azt jelenti, hogy a próbalevelet gond nélkül megkapta. Ha Ön ezt a levelet most épp nem olvassa, úgy kérjük, levelünket tekintse tárgytalannak :-)

Ha ez a levél sem jut el Önhöz, akkor még egy "szonda"-levelet küld majd rendszerünk. Amennyiben az is visszapattan részünkre, úgy vesszük majd, hogy email címe megszűnt, vagy más, állandó jellegű hiba lépett fel. Emiatt a szonda sikertelen kézbesítése esetén az Ön címét a rendszer automatikusan törli majd a virushirado levelező listáról.

Ismét hangsúlyozzuk, ha ezt a levelet Ön megkapta, egyáltalán nem fenyegeti a listáról történő automatikus eltávolítás, minden rendben működik.

Mivel Ön néhány korábbi levelet nem kapott meg a virushirado levelező listáról, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy ezekhez hozzájuthasson archívumunkból.

A levelező rendszer szerint Ön az alábbi sorszámú üzenetet, vagy üzeneteket nem kapta meg:

###

Ehhez, vagy ezekhez az alábbi módok valamelyikén juthat hozzá:

  • Az utolsó száz üzenet sorszámainak, szerzőinek és tárgyainak listájához küldjön egy üres emailt a következő címre: virushirado-index (a) virushirado.hu
  • Ha tudja, mely üzeneteket szeretné elolvasni, azokat sorszám alapján közvetlenül is lekérheti. Például a 123-as és 145-ös közötti leveleket úgy kérheti le, hogy egy üres emailt küld a virushirado-get.123_145 (a) virushirado.hu címre. Ha más szorszámú leveleket szeretne megkapni, helyettesítse be az első és utolsó levél sorszámát az emailcímben.

Ha kérdése merül fel, kérjük, keresse a virushirado lista gazdáját a virushirado-owner (a) virushirado.hu címen.

Köszönjük figyelmét.

Üdvözlettel:
2F 2000 Kft.

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.