Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Gyorsmentesítő

Vírusom van?


Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

A címben feltett kérdés megválaszolására a legbiztosabb megoldás valamilyen antivírus szoftver futtatása. Akkor sincs probléma, amennyiben Ön még nem rendelkezik vírusirtóval, hiszen ezen az oldalon on-line vírus scannereket és ingyenesen letölthető próbaverziókat találhat!

Az on-line vírus-scannerek az Interneten érhetők el, és segítségükkel megvizsgáltathatja rendszerét:

A víruskeresés értelemszerűen a "Scan Now!", illetve "Start scanning" linkekre való kattintással indítható. Első futtatáskor a böngészőnk rá fog kérdezni a víruskereső modul telepítésére, ekkor válaszoljunk igennel. Az F-Secure oldalán magyar nyelvű FAQ is található: Gyakran Ismételt Kérdések.

Amennyiben az on-line keresők használata nem lehetséges, vagy egyszerűen nem vezet eredményre, célszerű kipróbálnia a következő teljes értékű szoftverek 30 napos, ingyenes próbaverzióit:

Az utóbbi időben a spyware-ek egyre nagyobb részét teszik ki az Interneten terjedő kártevőknek; a probléma valós, senki sem teheti meg, hogy nem foglalkozik vele. A kémszoftverek elleni küzdelemben továbbra is elsődleges a megfontolt böngészgetés, ám ha mégis feltelepült valamilyen kémprogram a rendszerére, érdemes kipróbálni a Microsoft ingyenes AntiSpyware (új nevén: Defender) alkalmazását:

Ha a keresés során konkrét kártevőt talált, kérjük cselekedjen a Vírusom van, mit tegyek? oldalon leírtaknak megfelelően!

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.