Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Megoldások > Vírusirtók tesztje

Víruskeresők tesztje


Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

A vírusvédelmi programok egyik legrangosabb és legfontosabb megmérettetése a Virus Bulletin (www.virusbtn.com) rendszeres tesztje. A magyar CheckVir (www.checkvir.hu) is vállalkozott arra, hogy az angol illetőségű Virus Bulletin céghez hasonlóan rendszeres havi teszteket végeznek a magyar kereskedelmi forgalomban lévő vírusvédő programok között.

A Virus Bulletin tesztjein az összes magára valamit adó vírusvédelmi terméket fejlesztő cég igyekszik elindulni és céljuk: minél több "100%"-os helyezés elérése az idők folyamán. Ha egy fejlesztő gárda meg akarja győzni a felhasználókat termékük kiválóságáról, ahhoz az itt rendszeresen elért jó helyezés és persze minél több begyűjtött "100% Award" trófea a legjobb ajánlólevél és bizonyíték.

A teszteknél más és más operációs rendszeren kell bizonyítaniuk a különböző termékeknek, hogy ők a legjobbak a mezőnyben. A platformok között szerepel a DOS, a Windows 95, 98, NT, ME, 2000 és XP, de természetesen megtalálható itt a Novell Netware is. Ezek közül mindig egyet választanak ki az aktuális megmérettetéshez.

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.