Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Megoldások > Mit használjunk? > A hatékonyság növelése érdekében

A hatékonyság növelése érdekében


Lehetőleg mindent, ami beszerezhető: vírus védelem, spam és tartalom szűrés, személyi tűzfal.
Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

Biztonságtechnikai szoftverek
Clearswift tartalomszűrő termékek

Minden egyes védendő terület védelmébebe csak annyit érdemes fektetni amennyi meg is térül (rövid vagy hosszútávon). Vírusvédelem vagy személyi tűzfal esetében akár egyetlen gép védelme is kifizetődik, míg a spam és tartalomszűrés esetén 5-10 vagy akár mégtöbb gép felett éri csak meg.

Majdnem minden termékcsaládban létezik ingyenes változat is, ami jó választásnak tűnhet, de megvan a maga hátránya is. Ingyenes termékhez általában semmilyen támogatás, segítség nem jár. Ha problémába ütközik, magának kell megoldania. A kereskedelmi termékek között is található olyan, amihez nehéz segítséget kapni akár angolul is, nemhogy magyarul, illetve olyan is van, melyhez jár a magyar nyelvű segítség.

A központi védekezés mindig hatékonyabb - költség szinten is - mint több gép egyedi védelme, ezért javasoljuk, hogy amit lehet átjáró szinten védjenek. Ezeknek a központi gépeknek egyszerűbb a felügyelete karban- és naprakészen tartása, mint sok egyedi gépé.

Azokat a gépeket - főként laptopokat - melyek elhagyják a cég védett területét, majd visszakerülnek, feltétlenül lássuk el egyedi védelemmel is! Elég kellemetlen, például, ha a védelmet egy olyan gép játsza ki, mely a hálózaton kívül szedett össze valamilyen kártevőt.

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.