Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Jogi feltételek

Felhasználási feltételek


Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

A Vírus Híradó (továbbiakban: VH) weboldal készítői és kiadói (továbbiakban: a Szerkesztőség) által a látogatók számára nyújtott szolgáltatásokra az ezen leírásban szereplő feltételek érvényesek. A Szerkesztőség fenntartja a jogot ezen feltételek bármiféle értesítés nélküli módosítására, az aktuális változat a weboldalainkon szereplő "Felhasználási feltételek" linken található.

A Szerkesztőség engedélyezi a virushirado.hu tartományba tartozó oldalakra látogatók számára a VH-n megjelenő hírek, cikkek, publikációk és egyéb anyagok (továbbiakban: tartalom) tanulmányozását és letöltését az ezen írásban szereplő feltételek betartásával. Az oldal látogatói a VH oldalainak böngészésével és az oldal szolgáltatásainak igénybe vételével automatikusan és magukra nézve kötelezően fogadják el ezen feltételeket. Amennyiben ezzel Ön nem ért egyet, kérjük hagyja el a VH-t.

A VH-n elérhető információkat a Szerkesztőség magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra teszi közzé, minden egyéb esetben külön jelzi a tudnivalókat. A látogatónak nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, reprodukálni és eladni a VH-n található információkat és anyagokat, kivéve az ezen írásban szereplő feltételek betartásával, a Szerkesztőség által engedélyezett formában és módon.

A VH-n megjelenő tartalom bármilyen elektronikus vagy nem-elektronikus módon történő felhasználására csak az alábbi szabályok betartása mellett van lehetőség:

  • A tartalom egyes részein (hírek, cikkek, publikációk) semmiféle változtatást nem szabad végrehajtani
  • A felhasználás, megjelenítés vagy reprodukálás során jól látható helyen fel kell tünteni a forrást ("Forrás: Vírus Híradó) továbbá on-line megjelenés esetén egy linknek a Vírus Híradó honlapra kell mutatnia
  • A tartalom másolásából, terjesztéséből, megjelenítéséből és reprodukálásából semmiféle anyagi haszna nem származhat a felhasználónak
  • Ezen szabályok alól kivételt képeznek a Szerkesztőséggel egyéb megállapodást kötött vagy felhatalmazást kapott felhasználónak jogai.

Kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a Szerkesztőséggel az info (a) virushirado.hu e-mail címen!

A látogató kötelezi magát, hogy a VH-n megjelenő tartalomban található e-mail címeket és személyes információkat nem semmilyen módon nem gyűjti, nem használja információk kéretlen terjesztésére, és kereskedelmi céllal sem hasznosítja azokat.

A látogató kötelezi magát, hogy semmilyen törvénybe ütköző vagy mások személyiségi jogait és érdekeit sértő tevékenységet nem visz véghez, melyet a VH-n megjelenő információk közvetlen vagy közvetett hatására tenne meg.

A szavatosság és jótállás kizárása: a VH oldalain megjelenő tartalom "önmagában", bármiféle jótállás vagy garancia vállalása nélkül kerülnek közlésre. A Szerkesztőség semmilyen esetben nem tehető felelőssé a VH-n megjenelő információk használatából vagy azzal kapcsolatban keletkező bármiféle kárért. A Szerkesztőség nem garantálja, hogy a VH-n megjelenő információk pontosak és hibátlanok, bár a Szerkesztőség tagjai mindent elkövetnek a leghitelesebb tájékoztatás érdekében.

A grafikai kivitelezés és látványterv teljes egészében a Carnation Rt. tulajdonát képezi, és a kivitelező szabályai vonatkoznak rá.

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.