Felhasználási feltételekA Vírus Híradó (továbbiakban: VH) weboldal készítői és kiadói (továbbiakban: a Szerkesztőség) által a látogatók számára nyújtott szolgáltatásokra az ezen leírásban szereplő feltételek érvényesek. A Szerkesztőség fenntartja a jogot ezen feltételek bármiféle értesítés nélküli módosítására, az aktuális változat a weboldalainkon szereplő "Felhasználási feltételek" linken található.

A Szerkesztőség engedélyezi a virushirado.hu tartományba tartozó oldalakra látogatók számára a VH-n megjelenő hírek, cikkek, publikációk és egyéb anyagok (továbbiakban: tartalom) tanulmányozását és letöltését az ezen írásban szereplő feltételek betartásával. Az oldal látogatói a VH oldalainak böngészésével és az oldal szolgáltatásainak igénybe vételével automatikusan és magukra nézve kötelezően fogadják el ezen feltételeket. Amennyiben ezzel Ön nem ért egyet, kérjük hagyja el a VH-t.

A VH-n elérhető információkat a Szerkesztőség magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra teszi közzé, minden egyéb esetben külön jelzi a tudnivalókat. A látogatónak nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, reprodukálni és eladni a VH-n található információkat és anyagokat, kivéve az ezen írásban szereplő feltételek betartásával, a Szerkesztőség által engedélyezett formában és módon.

A VH-n megjelenő tartalom bármilyen elektronikus vagy nem-elektronikus módon történő felhasználására csak az alábbi szabályok betartása mellett van lehetőség:

  • A tartalom egyes részein (hírek, cikkek, publikációk) semmiféle változtatást nem szabad végrehajtani
  • A felhasználás, megjelenítés vagy reprodukálás során jól látható helyen fel kell tünteni a forrást ("Forrás: Vírus Híradó) továbbá on-line megjelenés esetén egy linknek a Vírus Híradó honlapra kell mutatnia
  • A tartalom másolásából, terjesztéséből, megjelenítéséből és reprodukálásából semmiféle anyagi haszna nem származhat a felhasználónak
  • Ezen szabályok alól kivételt képeznek a Szerkesztőséggel egyéb megállapodást kötött vagy felhatalmazást kapott felhasználónak jogai.

Kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a Szerkesztőséggel az info (a) virushirado.hu e-mail címen!

A látogató kötelezi magát, hogy a VH-n megjelenő tartalomban található e-mail címeket és személyes információkat nem semmilyen módon nem gyűjti, nem használja információk kéretlen terjesztésére, és kereskedelmi céllal sem hasznosítja azokat.

A látogató kötelezi magát, hogy semmilyen törvénybe ütköző vagy mások személyiségi jogait és érdekeit sértő tevékenységet nem visz véghez, melyet a VH-n megjelenő információk közvetlen vagy közvetett hatására tenne meg.

A szavatosság és jótállás kizárása: a VH oldalain megjelenő tartalom "önmagában", bármiféle jótállás vagy garancia vállalása nélkül kerülnek közlésre. A Szerkesztőség semmilyen esetben nem tehető felelőssé a VH-n megjenelő információk használatából vagy azzal kapcsolatban keletkező bármiféle kárért. A Szerkesztőség nem garantálja, hogy a VH-n megjelenő információk pontosak és hibátlanok, bár a Szerkesztőség tagjai mindent elkövetnek a leghitelesebb tájékoztatás érdekében.

A grafikai kivitelezés és látványterv teljes egészében a Carnation Rt. tulajdonát képezi, és a kivitelező szabályai vonatkoznak rá.