Keresés
Hírek
Elsősegély
 Gyorsmentesítés
 Vírparancsolat
Vírusok és férgek
 Mi a vírus?
 Vírusleírások
 Vírushatározó
 Statisztikák
 Mobilvírusok
Spam és tartalomszűrés
 Mi a spam?
 Mire jó a tartalom és      URLszűrés?
 Fogalmak
 Áttekintés
 Statisztikák
Megoldások
 Mit használjunk?
   Vírusok ellen
   Spamek ellen
   A hatékonyság növelése        érdekében
 Ingyenes próbaverziók
 Jótanácsok
 Vírusirtók tesztje
 Lexikon
Hírlevél
Magazin
 Publikációk
 Háttér
 ITBN 2008
Szakértői rovatok
 Jogi háttér
 Elektronikus aláírás
 Fogyasztóvédelem
Letöltés
 Gyorsmentesítés
 Próbaverziók letöltése
Archívum
Ajánló
Hírlevél
Ha elsőként szeretne tudni a legfrissebb vírusokról és a védekezés módjáról, akkor iratkozzon fel ingyenes heti hírlevelelünkre!
Az Ön e-mail címe:
Főoldal > Szakértői rovatok > Elektronikus aláírás

Rózsahegyi Zsolt bemutatkozása


Nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

Rózsahegyi Zsolt
Netlock Kft., ügyvezető igazgató

Rózsahegyi Zsolt a budapesti József Attila Gimnáziumban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán folytatta tanulmányait. Diplomáját két évnyi áthallgatás után, 1995-ben a pittsburghi Carnegie Mellon University egyetemen kapta meg, kitüntetéssel. Az Egyesült Államokban találkozott az Internet robbanásszerű terjedését megalapozó WWW szolgáltatásokkal, mely érdeklődését az Internet, illetve annak egyik akkor még nem hangsúlyos területe - a biztonság - felé irányította.

1996-ban részt vett a NetLock Kft. megalapításában, melynek azóta is ügyvezetője. 1998-ban a DataNet Rt. igazgatóságába választották, ahol a szervezet átszervezését, stabilizálását és értékesítésének (GTS Group) támogatását kapta feladatul. Ezután a NetLock Kft. nemzetközi elfogadtatását tekintette fő feladatának, melynek eredményeként a NetLock három fő tanúsítványa a világ összes Microsoft alapú számítógépe által elfogadott lett. Az EU konform magyarországi törvényi szabályozás kialakításában is részt vett, melynek hatályba lépése után a NetLock elsőként szerezte meg a fokozott biztonságú hitelesítés-szolgáltatói regisztrációját.

Irányítása alatt - amikor erre lehetőség nyílt, 2003-ban - a NetLock elsőként lett minősített hitelesítés-szolgáltató. Rózsahegyi Zsolt nyilvántartásba vett elektronikus aláírás szakértő, s a 2004-ben megalakuló Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség ügyvezető alelnöke. Két nyelven, angolul és németül beszél. Hobbija a családja, pihenésképpen még fotózik, szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkozik, és versenyszerűen tollaslabdázik.

Partnerünk

Kérdés / Vélemény | GYIK | Sitemap | Impresszum | Jogi feltételek        2004-2011 © Vírushiradó -- 2F 2000 Kft. - Az információ védelmében.